fredag den 18. februar 2011

On and off...

Ja, nu er der næsten gået en uge, hvor jeg slet ikke har fået skrevet en eneste linje... Hmmmmmm men har haft en underligt uge. Jeg har haft det rigtigt dårligt nogle dage, og har virkelig ingen energi haft overhovedet.. Tja mit humør har nu heller ikke været det bedste, har haft meget let ved at miste tålmodigheden, og haft let ved at blive sur... Så lidt af en skod uge...
Det værste er nok det med tålmodigheden.. Åh jeg synes det er så hårdt de dage, hvor jeg ingen har. Har svært ved at "klare" når Marius så ikke vil høre efter... og han kan jo mærke mor ikke lige er helt ved muffen, så han prøver flere grænser af den dag, så total ond cirkel. Men jeg får den værste dårlig samvittighed, når de dage er der.. Så flyver da virkelig de dumme tanker rundt i hovedet.. TOTAL DÅRLIG MOR..... TOTAL DÅRLIG MOR...... er jeg mon den eneste der kan ha det sådan?? nu er det jo ikke ligefrem det, de fleste går rundt og reklamere med når det har det sådan... sååååå andre der kan ha det sådan ?????????

Nå, det var lige lidt sure opstød.....
Ugen har nu også budt på en del positive ting...
I sidste weekend, sad jeg og lavede lidt smykker, også ville Marius gerne være med.. Og det skulle han selvfølgelig ha lov til...
Undgå venligst at se på moren... Frisk ser hun nemlig ikke ud..
Han sad rigtig længe og puttede perler på perlestave, og var super stolt af det han fik lavet... Han var dybt koncentreret og var så sødt at se... Bare det at lave noget sammen med ham, er i sig selv super hyggeligt og fantastisk,.

Mandag skulle vi på sygehuset og have tjekket om den lille ny i maven vokser som den skal...
Først snakkede vi lidt med en overlæge omkring at jeg havde født for tidlig første gang, og de aldrig have fundet en forklaring på hvorfor.... Derefter scannede de den lille... Den vokser heldigvis fint, så det var dejligt...
Derefter var vi ude og shoppe lidt.. Christian mente bestemt at det var meget vigtigt at skulle i BilTema.. og  det er det selvfølgelig... Vi var nu også i et par hobbybutikker... Jeg ELSKER sådanne butikker... ville elske at have sådan en for mig selv... Ville det ikke være fantastisk ?????
Hvad jeg fik købt viser jeg en anden dag....

Ellers har det stået på forberedelser til store maledag i morgen... Stuen skal males og der er levet lagt mere isolering under gulvet... Hold da op sikke et arbejde.. (Ja, kan jeg sagtens sige, jeg har jo ikke ligefrem lavet det helt vilde, selvom jeg gerne ville... ) Alt er blevet tømt i stuen, så hele huset flyder, men så får man da lige set hvad man har i skabene, og forhåbentlig ryddet lidt ud i det hele..

Ups.... Christian kom lige til at hive for hårdt da han tog fodlisterne af...
Jeg har nemlig en tendens til at gemme ALT.. jeg er jo nok lidt af en samler, ja Christian og ikke mindst min mor vil nok påstå, at jeg ikke kun er lidt af en samler, men en STOR samler.. Men jeg har så svært ved at smide ud, hvad nu hvis man pludselig får brug for det ?????
Nå, men imorgen kommer min mor, hendes mand og en god veninde og hjælper med af male stuen, (ja det kan jeg jo heller ikke)det bliver så skønt. Marius skal ud til mormor og morfar og hygge hele dagen....
Glæder mig til at vise det, når vi er færdige...
Nu, vil jeg hygge mig med en bog inde i sengen (det eneste sted, hvor der ikke er støv over det hele)
Ha en fortsat dejlig aften til alle derude..

TLA

4 kommentarer:

 1. Hej Tina! Næ, det er ikke noget vi snakker så højt om..... Men jeg tror nu de fleste af os mødre kender det.... jeg gør ihvertfald også. Mine veninder gør også... Nogle dage føler man sig bare ikke lige som verdens bedste mor og det kan man jo heller ikke være hele tiden. Vi er jo kun mennesker, der fejler og har gode og dårlige dage. En gang imellem er jeg kommet til at råbe højt af mine unger, det har jeg det da skidt med, men helt ærligt så er ingen jo perfekt... Da jeg ventede Maria lå jeg på sofaen i 2 1/2 måned fordi fødslen var ved at gå i gang ( min ældste dreng er for tidlig født)Der var så mange ting jeg gerne ville lave, men det kunne jeg bare ikke. Det var hårdt ( og kedeligt!), men den tid gik jo også og jeg fik min dejlige datter:-) så det var det hele værd. Prøv om du kan trøste dig med at det trods alt kun er en periode du ikke kan så meget.... Du skal nok få fart på igen og overskudet tilbage. KH Christina.

  SvarSlet
 2. Hej Tina.
  Tak for din søde besked på min blog.
  Jeg har haft det okay.
  Har bare været en tur på Sjælland hos min søster fra Fredag til Søndag.
  Da min niece blev 20 år .
  Kunne ikke rigtig skrive det på bloggen, da det skulle være en overraskelse at vi kom.
  Kan godt forstå du får den følese af at du ikke slår til.
  Den kender jeg godt.
  Men alle mennsker der har det skidt med helbredet har en kort lunte, det er jeg sikker på.
  Og de dage hvor jeg har det rigtig træls er bare de værste.
  For samtidig med jeg ikke vil have særbehandling vil jeg alligevel gerne have de tager hensyn.
  Det er noget mærkeligt noget.
  Og så når jeg skælder ud over åndsvage bagateller, får jeg så dårlig samvittighed.
  Men jeg har samtidig lært at tælle til ti, når jeg kan mærke jeg er lige ved at eksplodere.
  Og det tager noget af toppen.
  Men jeg ved jeg er en god mor og elsker mine drenge over alt på jorden og det fortæller jeg dem rigtig tit.
  Så jeg tror ikke de er i tvivl om hvor de har mig, selv på dårlige dage.
  Og det er jeg også sikker på din dreng ved.
  Hvor lyder det dejligt, at den lille bæbs har det godt inde i maven.
  Det er da en gave i sig selv.
  Ha´en rigtig god dag.
  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 3. Kære Tina. De dage kender vi allesammen... Synes også folk rundt omkring er blevet lidt bedre til at sige det højt. Vi skal have dette tabu væk. Det er alt for hårdt at skulle gå rundt og være perfekt mor og familie hele tiden, for det er der jo ingen der er. Man Bliver jo lidt presset nogle gange og især når graviditets træthed og komplikationer og presser lidt på. Så kommer energien heldigvis tilbage og så er man bare super mor gange 1000 andre dage. Er sikker på at det udligner sig så..:-) Vi gør jo bare det bedste vi kan. Håber det gik godt med malerprojektet..:-)
  Knus Vibeke

  SvarSlet
 4. Kære skønne piger..
  Tusind tak for de dejige kommentarer, og skønt at se jeg ikke er den eneste som engang imellem føler sig som en "dårlig" mor..
  Jeg håber da i har ret i at det ikke er sådan et stort tabu mere, for gud hvor kan man føle sig alene med det engang imellem...
  Stort knus fra Tina

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.
Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.