tirsdag den 8. februar 2011

Når ensomheden banker på.

Åh jeg er så ked af at beklage mig, for jeg har den dejligste familie og har trods alle mine problemer i min graviditet et godt heltbred, et dejligt hjem osv... Men nu har jeg gået hjemme siden sidst i sep. sidste år, så nu er ensomheden begyndt at melde sig,,
Jeg er en meget social pige, som elsker at have mennesker omkring mig, plus jeg arbejder med mennesker og nu ser jeg faktisk ingen mennesker.. Misforstå mig ikke, ligeså meget jeg nyder andres selvskab, elsker jeg også at have "alene" tid, hvor jeg lige kan lade lidt op og have tid til at være kreativ..... Tror jeg alle mennesker har brug for.
Jeg ved godt jeg ingen energi har til at være super social, men savner at se andre mennesker og komme lidt mere hjemmefra. Men det er godt nok ikke nemt, når man ikke har kræfterne til det, desværre..
Energien til at få lavet en hel masse herhjemme som halter har jeg heller ikke, og det er virkelig noget som jeg synes er MEGET frustrerende, for jeg vil synes jo et eller andet sted jeg burde lave en hel masse når jeg nu "bare" går hjemme, men den smule energi jeg har, bliver brugt på vores dejlige lille Marius.. Han er jo det vigtigste..
Vi har dog nogle fantastiske forældre som virkelige er søde til at hjælpe det de nu kan... Og jeg er virkelig taknemlig for det, selvom jeg hader at skulle bede om hjælp, jeg vil helst klarer tingende selv, men hold da op jeg må nok indrømme at det er fantastisk at de er så søde til at hjælp...
Heldigvis er det kun en periode at jeg skal ha det som jeg har det, og der kommer jo noget skønt og fantastisk ud af det... Så det hele skal nok gå, der er kun 14 uger tilbage nu... smil.
MEN SUK hvor jeg savner noget veninde hygge... Jeg nyder for vildt at jeg er blevet præsenteret for blogverden, for selv om jeg jo ikke ser nogen face to face, nyder jeg så meget at læse hvad andre laver af spændende ting, og det har givet mig noget at gå op i, uden det kræver den helt store fysiske belastning.
SÅ TUSIND TUSIND tak til dem som læser min blog, og ikke mindst dem som er så søde at smide en kommentar, sætter jeg kæmpe pris på.....
Så nu fik jeg lidt luft, skønt..
Ha en fortsat dejlig aften til alle....

TLA

4 kommentarer:

 1. Søde Tina!! Jeg kender sagtens til følelsen. Den er ikke rar!!

  Jeg håber du får et positivt pust - nu kommer foråret snart - jeg tror det hjælper!

  Tanker fra Mia

  SvarSlet
 2. Tak søde Mia....
  Jeg håber bestemt det er rigtigt at det bliver bedrer når solen får mere magt og det hele bliver så dejligt grønt... Men ser desværre ud til vi skal ha mere frost og sne, så må vente lidt endnu.
  Håber i har det godt søde ven..
  Stort knus fra Tina

  SvarSlet
 3. Hej Tina.
  Jeg har lagt mig som følger af din blog.
  Kan læse du har det lidt træls for tiden.
  Jeg har også tit nogen dårlige dage pga. smerter
  men har ingen hjælp fra forældre eller svigerforældre, så du skal virklig være taknemlig for deres hjælp.
  Og jeg er sikker på du ikke bad om hjælpen, hvis ikke du havde brug for den.
  Sådan er livet engang imellem, hader også selv at bede om hjælp.
  Men det er mere fordi jeg er blevet skuffet så mange gange.
  Så give dine forældre et kæmpe kram fodi de er der:-)
  Håber snart du bliver frisk igen.
  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 4. Hej Tina.
  Tak for din rigtig søde besked på min blog.
  Det er dejligt at få sådan en sød hilsen.
  Håber bæbsen trives inde i maven og alt er vel hos jer.
  Ha´en rigtig dejlig Weekend.
  Knus Fra Susi

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.
Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.