fredag den 3. juni 2011

Fødselsfortælling......Part 1

Den 15 maj 2011, blev vi jo som sagt forældre igen til en fantastisk lille dreng....

Jeg ville ønske jeg kunne skrive at alt var fantastisk og skønt indtil den lille guldklump kom ud, men kan jeg desværre ikke..
Imodsætning til da Marius blev født, (som egentlig var en god fødsel, selvfølgelig med smerter og en del uro da han jo kom 6 uger før tid) var den her fødsel slet ikke god fødsel. Selvfølgelig er det jo det mest fantastiske at få et barn mere, men hvordan forløbet op til den lille klump kommer ud, er jo selvfølgelig forskelligt.

Denne her fødsel varede godt og vel en uge, altså jeg lå ikke med veer en uge, men efter et kontrol besøg ved lægen mandag den 9 maj, var mit blodtryk meget meget højt, så min læge ringede til Ålborg sygehus, hvor hun fik en tid til mig, til om tirsdagen, da jeg havde tegn på svangerskabs forgiftning... Jeg tog det nu stille og roligt, jeg kunne på ingen måde mærke at mit blodtryk var meget højt, og jeg tænkte ja, men så tager vi da til Ålborg så det kan tjekke mig og den lille.. En dejlig tryghed...

Nå, men vi tog jo så til Ålborg. Efter en del ventetid (som der jo altid er) skulle jeg ind og ligge og slappe af efter jeg havde afleveret den obligatoriske tisseprøve, inden de skulle tjekke mit blodtryk..Nå, men jeg jo så målt mit blodtryk og ja det var højt men ikke vildt højt, og ja der var lidt i min tisseprøve, men ikke meget.
Vi snakkede lidt med en læge og de sagde at de ikke ville sætte mig i gang på bagrund af de ting.
Vi kørte så hjem igen, og var tryg ved det.

Onsdag formidddag skulle jeg så til jordmoder , det skal man jo ofte når man er tæt på termin, og onsdag den 11 maj gik jeg ind i uge 39... Pu-ha synes det er vildt at tænke på at jeg er gået så langt denne gang, og en dejlig følelse..
Nå men da jeg så kom derned, ville hun så lige tjekke mit blodtryk.. og hun måtte tage det et par gange da det var meget højt.. Så hun bad mig og at ringe til Christian, så vi kunne køre på sygehuset med det samme.. Så ringede hun på Ålborg sygehus og sagde at vi var på vej.. SUK..

Vi kom så ud på sygehuset igen.. og jeg tænkte at vi kom jo nok hurtigt til da jeg jo var sendt akut derud.. Men nej,.. vi ventede sååååååå længe igen.. Da det endelig var vores tur, målte de blodtrykket igen, tjekkede urin og tjekkede den lille..
Bagefter var vi inde og snakke med en læge.. og hun ville ha jeg skulle indlægges...
Så gik jeg helt i pit.. jeg stortuede for jeg ville ikke indlægges.. vi har jo Marius og jeg kunne slet ikke overskue at skulle ligge på et sygehus også ikke se ham, og når de så heller ikke ville sætte mig igang, kunne jeg jo ligge derude længe... Men jeg havde jo desværre ikke noget valg,,,,
Så jeg fik taget en masse blodprøver og fik besked på at gå op på stuen.
Da vi kom op på stuen fik jeg en seng, og Christian fik en stol... de tjekkede mit blodtryk løbene resten af dagen, og til aften stuegang kom den sødeste læge ind, som synes det var ok jeg kom hjem, da mit blodtryk var faldet lidt. Så vi kørte hjem igen og var hjemme sent om aftene. Vi skulle dog komme igen fredag til kontrol..

Flodhesten.. hviler sig...
Det var første del... resten kommer en af dagene..


Tina

3 kommentarer:

 1. Pyha sikken en omgang - Tør næsten ikke høre hvordan resten er forløbet :)
  Håber I begge har det godt!
  Knus herfra

  SvarSlet
 2. Hej Tina.

  Stort Tilykke med den lille nye.
  Men det da træls med sådan en omgang.
  Håber snart du er på højkant igen, så du kan nyde den lille nye og den store selvfølgelig:-)

  Ha´en dejlig weekend.
  Knus Fra Mig

  SvarSlet
 3. Tusind tak for jeres søde kommentar..
  Og ja det går heldigvis meget bedre.. smil.
  Knus fra Tina

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.
Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.