lørdag den 21. maj 2011

En månede hvor ens liv ender med at være forandret for altid...

Hold da op det er lang tid siden jeg sidst har skrevet her på bloggen.. og har bestemt heller ikke været aktiv med at skrive kommentar til dem jeg følger..Men den sidste månede har været rigtig hård, jeg vil prøve at skrive lidt om den her...

Jeg har den sidste månede haft det rigtigt dårligt, har jo gennem hele min graviditet været mere eller mindre syg.... Men den sidste månede har været rigtigt slem, jeg fik bækkenløsning oven i alt det andet, og mit blodtryk blev pludselig alt for højt..

Jeg har virkelig følt mig som en slatten klud, og har været plaget at temmelig meget dårlig samvittighed, overfor min lille dreng og min mand.. Og jeg ved ikke hvad vi skulle ha gjort uden vores fantastiske familie, som vi heldigvis har tæt på os. Og min dejlige mand har været guld værd, (som en mand selvfølgelig skal være, smil ) de dage hvor jeg har tilbragt det meste af dagen på langs..

I sidste uge var jeg ved lægen, hvor mit blodtryk var endnu højere, så blev sendt videre til sygehuset... Og derefter skete der en masse ting, som til sidst endte ud i at jeg søndag den 15 maj kl 18.15, kunne sige velkommen til en skøn og vidunderlig lille dreng mere.. (der kommer nærmere beskrivelse senere.)

Så en graviditet med mange mange problemer., er endelig slut og byttet ud med det mest vidunderlige i verden...

2 kommentarer:

  1. Tillykke med den lille ny :-)
    En graviditet med problemer er hårdt, men hvor er det dejligt når man så sidder med resultatet i armene :-)

    SvarSlet
  2. Stort tillykke med den lille ny. Glæder mig til at se ham:-) Kh Christina

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.
Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.