fredag den 24. juni 2011

Vores lille nye Guldklump Elias...

Her er han så vores lille nye trold....
Elias 3 dage gammel...

11 dage gammel

Elias med sin nusseklud

Han er en ganske fantastisk dreng, som har en storebror der så sødt siger Elsker Lias.. smil.. det er lidt svært at sige Elias..
Det er så skønt at Marius er så glad for ham, Marius vil ikke længere gi os kys og kram, de er forbeholdt til Elias... (ej han vil godt pysse og kramme lidt, men ikke så meget som før Elias.)

Elias er en forholdsvis en meget nem lille dreng, Dog har han lidt kolik, han er meget urolig i løbet at dagen og sover faktisk ikke... Heldigsvis er han rimelig til at sove om natten.
Han suger for meget luft ind, når han spiser ved mig, som giver han en del mavekneb... Han har været ved kiroprator 3 gange nu, og det har heldigvis hjulpet...
Første gang vi var der, satte han Elias´s nakke på plads, den var lidt skæv, og han havde lidt svær ved at se til den ene side. Men der er bedre nu. Så viste han os nogle øvelser vi skal gøre med Elias og hvordan vi skal massere hans mave, så han kan komme af med noget af alt den luft han sluger... Og det hjælper ham meget.
Han spiser godt og er allerede vokset 9 cm og har taget 1 ½ kg på i vægt og han er knap 6 uger, så han har fart på.. Han bruger dog stadigvæk str 50 i hans bodystocking men 56 i bukser... Men han har også 63 cm og fordele de 5,4 kg på...
I onsdags var han til 5 ugers undersøgelse og de var meget tilfreds med ham. Han er dog stadigvæk noget gul, (gulsot) så torsdag var vi nede og få taget nogle blodprøver der skal vise hvordan det går med det.. så håber at alt er fint.
Han "knirker" også lidt på venstre lunge, men hun var ikke bekymret, det er fra fødslen, og vil gå i sig selv igen. Dog skal han lige tjekkes en ekstra gang, når jeg skal til 8 ugers undersøgelse.
Ellers går det godt med den lille nye trold og det er skønt at være en familie på 4 nu...


Kan allerede løfte hovedet selv..

Og smile stort til os alle sammen især når han høre Marius

Ha en skøn aften...

Tina

4 kommentarer:

 1. Hvor er han bare dejlig:-) kh Christina

  SvarSlet
 2. Hvor er han dejlig.. elsker at læse om andre der har 2 drenge med den aldersforskel.. nu hvor der vil være cirka samme aldersforskel på mine..

  SvarSlet
 3. Hej Tanja..
  Tak for din søde besked..
  Jeg har det præcis på sammen måde som dig, elsker også at læse om andre med børn på samme alder som mine egne...
  OG velkommen til..
  Smil fra Tina

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.
Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.