mandag den 17. januar 2011

Opdatering fra sygesengen....

Ja vi ligger så i sengen herhjemme, Marius har feber og har det rigtigt dårligt, og jeg er også syg influneza... SUK. Godt vores far er frisk igen, så han kan passe os.

Først lige en opdatering på Marius´s operation i fredags.. Det hele gik så fint, han er bare en fantastisk tapper og dygtig dreng.
Dagen startede ikke så heldigt, da han skulle ha en udrensning inden, det er også fint nok. Men den ene sygeplejerske gav ham noget, som ville virke efter nogle få minutter, det havde han lige fået, da en anden sygeplejerske kom og sagde at det var det forkerte og at han skulle ha noget andet som skulle sidde i ca 20 min. Tjaa hvor nemt er det så lige at holde det i 20 m in, når man lige har fået noget som virker med det samme.... Ikke nemt.. der gik nogle få minutter, så var der ellers gang i hans lille mave, så meget at jeg måtte gå i sygehustøj resten af dagen..
Han var så dygtig til at få narkosen, det var kun mig som havde meget våde øjne, da jeg skulle gå ud, efter at han sov...
Da der var gået ca 45 min kom lægen ud igen og sagde at alt var gået så fint, de havde været ca 50 cm oppe i hans tarme og kigge, og alt havde set helt normalt ud. De havde taget nogle prøver som vi vil få svar på senere. Ellers havde de ikke gjort noget.
Så det var rigtigt dejligt, men samtidig bliver man også lidt frustreret over hvad der så kan være galt, og over han nu skal videre til flere undersøgelser.
Vi fik lov til at været på opvågningen sammen med ham, der var vi en lille time, så kom vi ned på børneafd. igen. Frisk var han bestemt ikke, men ikke noget at sige til. Men da han så hørte en lille baby græde, sagde han med det samme, Baby mælk, marius finder.. så sødt, han tænkte straks på den lille baby var sulten og ville med det samme hjælpe med at finde noget mælk til den. Han bliver bare verdens bedste storebror.
Efter yderligere en times tid, ville han gerne ha lidt mad også ind og lege lidt. Så et godt tegn.


Så kom der en læge og lige ville se til ham, også fik vi lov til at komme hjem, med en åben indlæggelse.
Marius faldt i søvn på vej hjem, og vi kunne uden problemer ligge ham ind og sove da vi kom hjem, han sov i lidt over 3 timer, så jeg var så heldig og kunne sove lidt også.
Da vi havde puttet, var Marius mere frisk, skønt. Bedste og bedstefar kom lige forbi med en lille ting til ham, fordi han havde været på sygehuset. En toystory madkasse og pung, super hit...
Ved 20-tiden gik jeg med Marius i seng, og vi sov hurtigt.

Lørdag morgen vågnede vi op til en lille dreng med høj feber og ingen energi og jeg havde det rigtigt dårligt.. SKOD.. nu havde vi ellers lige planlagt at vi bare skulle ha en hyggedag alle 3.. Men nej.
Mig og marius har lagt i sengen siden i lørdags, og vi er stadigvæk syge... Det er bare så træls... nu håber vi godt nok at vi snart kan blive lidt friske herhjemme...

Så nu vil jeg kravle under dynen igen...

TLA

1 kommentar:

  1. Hvor er han sød Marius - med mælk til baby. OG hvor er han sej og dygtig !!

    Rigtig god bedring til jer begge!

    Knus fra Mia

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.
Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.