mandag den 1. august 2011

Den sidste uge...

Her i huset står den på sommerferie, og vi nyder at være sammen alle 4. Marius elsker at Christian er hjemme hver dag, og nyder han rigtig kan putte ved ham om morgenen....
Dog har den sidste uge og vores første uge af ferien, været knap så spændende... Elias har haft en frygtelig uge, han har været meget meget urolig, så slem han hans kolik aldrig været, så det har virkelig været guld værd at Christian har været hjemme.
Oven i kolikken har Elias ja og også Marius været meget påvirket af den varme som har været og er... Ja vi andre har bestemt også været påvirket af den..
Så slem om vi har ferie har energien været på lavt blus, og det meste af min tid er gået med at nusse Elias, også har Christian og Marius hygget meget. Så vi har intet nået herhjemme, men går nu nok, det bliver vel bedre snart.. smil .
Vi har dog været en tur ved stranden... vi bor meget tæt ved stranden så det tager 10 min at gå derned, så det er bare så skønt... Og Marius elsker det...

Sikke en oppakning..

Så er de to strandløver klar

Min dejlige lille dreng

Min lille vandhund

Så skønt

Elsker stranden.. man kan ta de skønneste billeder

Total hygge

Imorgen står den på en tur til Fårup sommerland og derefter står den på forberedelse til barnedåben som skal holdes på søndag...

Ha en dejlig aften..

Tina

2 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at bo så tæt på havet - fantastisk bare sådan lige at kunne pakke klapvognen og ta' afsted :)
  Det lyder skønt med en tur i Fårup Sommerland - vi er blevet ret vilde med dét sommerland som vi besøgte for første gang sidste år... Vi har selvfølgelig været der igen i år :)
  Rigtig god dag i Sommerland!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 2. Hej igen
  sender du mig en mail, så jeg kan sende din præmie :) Min mail står i indlægget - der er forresten sort/hvidt for i dem med "Kaffebønner" på.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.
Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.