tirsdag den 12. juli 2011

ARRRRRRGGGGG


Åhhhh hvor jeg synes det er hårdt lige p.t... Jeg når intet anden være mor for vores to guldklumper, hvilket jo også er fantastisk... men sørme også hårdt..
Vi har en lille trold (Elias) som er så urolig (kolik) og han kan da slet ikke finde ro overhovedet. De sidste mange dage har han været så ked af det, og jeg kan faktisk slet ikke ligge ham fra mig, så er han så ulykkelig..
Han kan sagtes falde i søvn i mine arme,aller helst med en babs i munden, men i samme øjeblik jeg flytter på ham, så vågner han øjebliklig og er ked af det..
Han falder først til ro her ved 22-tiden om aftenen, men der er jeg så træt jeg ikke orker noget som helst...
Så lige nu syntes jeg godt nok det er hårdt, selvom jeg synes det er ganske fantastisk at være mor for anden gang...
Nå i skrivende stund er han så lige vågnet igen.. jeg skulle så ikke ha skrevet han falder til ro her om aftenen.. suk..

En anden ting, jeg har brug for lidt hjælp.. jeg kan ikke se mine faste læser på min blog, og heller ikke på andres??? hvad kan der være sket??? har også en som ikke kan tilmelde sig som fast læser?? er der en som kan hjælpe mig..

Husk nu min GiveAway du kan stadigvæk nå det-....

Tina

3 kommentarer:

 1. Jeg har samme problem med at se mine faste læsere og andres.... Det er da helt vildt irriterende!

  Håber du får en rimelig fredelig nat. Kan SAGTENS forstå din frustation, min datter var nøjagtig ligesådan da hun var spæd. Jeg havde hende hos en Osteopat der hedder Michael Cohrt og det hjalp BIG TIME!!! http://www.michaelcohrt.dk/

  SvarSlet
 2. Hej Tina! det er sket mange gange overalt her på det sidste, at de faste læsere er væk. De kommer igen efter et stykke tid.

  Jeg føler med dig. Det er fantastisk at være mor til to helt små, men sindsygt hårdt. Helt ærligt kom det rimelig meget bag på mig, at det var så hårdt...... Min mand og jeg var ved at gå bagover ind imellem. Men tiden går og jeg lover dig det bliver lettere. Kram.

  SvarSlet
 3. Kære Jette og Chrstina..
  Tak for jeres søde kommentar.. skønt af høre jeg ikke er den eneste som ikke har problemer, selvom jeg selvfølgelig syntes det er træls for jer også..
  OG Tusind tusind tak for jeres søde kommentar omkring de kære små... og ja jeg ved det bliver bedre, men det er sørme hårdt når det står på... Men nu har vi idag været ved kiropraktor igen, så krydser finger for det hjælper, han sov da over 3 timer i træk efter hans behandling.. og det kan tælles på en hånd hvor mange gange det er sket siden han blev født.. så det var helt underligt..
  Tak for linket Jette, det vil vi overveje hvis det ikke hjælper med kiropraktor.. smil..
  Og Christina ja det kommer helt bag på en, hvor meget arbejde det er at have 2 små børn, selvom man jo selvfølgelig ikke vil bytte dem for noget i verden,.
  Stort smil fra Tina

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.
Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.