mandag den 20. december 2010

En hård uge med sygdom, sygdom og atter sygdom..

Sikke en uge... Den har stået på sygdom sygdom og atter sygdom, så det har været meget hårdt.
Men trods sygdom, har vi alligevel været til en del juletam tam, selvom både lysten og energien har været lige på nul-punket.

Først var jeg så heldig og få mig en gang maveinfluenza med opkast og derefter fik jeg reddet mig en slem forkølelse plus en virus i halsen, så har intet kunne få for det. Den har så sat sig på mit stemmebånd, så jeg har faktisk ingen stemme.. Sikkert til stor glæde for nogen. ;-)

Sidste lørdag var vi ude og fælde juletræ, det var nu rigtig hyggeligt, Marius synes det var vældig spændende og skulle selvfølgelig være med til at bære det "STORE Uletræ" som han sagde. Det var nu en temmelig våd fornøjelse da det havde regnet natten til lørdag, så der var så sjappet, plus der stadigvæk lå en del is og sne, som gjorde at det var livsfarligt at gå rundt, da vandpytterne gemte godt på en masse is. Men trods Marius faldt mange gange, synes han stadigvæk at det var rigtigt hyggeligt.Fredag morgen var Marius og mig ved lægen, jeg var til mit ugentlige kontrol, og Marius skulle ha tjekket sine øre, da han havde mellemørebetændelse for en månede siden.
Der var heldigvis intet med Marius´s øre, de så så fine ud, så det var dejligt.
Jeg havde igen tabt mig, hvilket jo ikke er godt når man er gravid, så nu har jeg tabt 15 kg.. så ja effektiv slankekur.
Om aftenen skulle vi til julefrokost, så Marius skulle ud til mormor og morfar og sove.
Det gik fnt til julefrokosten, jeg spiste godt nok næsten igen ting, men en lille smule har selvfølgelig også ret.
Da kl var omkring 23 kunne jeg bare ikke mere, så vi tog hjem. Men det var nu hyggeligt at se andre mennesker, man kan godt nok hurtigt komme til at føle sig ensom, så man går hjemme.

Lørdag skulle vi så holde jule hygge for familien. Vi overvejede kraftigt at aflyst, da jeg havde det rigtigt dårligt lørdag, men vi blev enige om at holde fast ved det alligevel, så måtte jeg jo gå ind og ligge mig, hvis jeg blev mere dårlig.
Det bedste den dag var dog, da Mormor og morfar kom med Marius, hold da op jeg havde savnet ham, selvom han kun havde været væk knap et døgn.. (total pyllermor, som min mand siger det..hihi) Han kom løbene ind og råbte MOAR MOAR og jeg fik den største krammer af ham.. Åh så skønt.
Det gik så fint med julehygge, det var rigtigt hyggeligt, og alle var så søde til at hjælpe til, så det var skønt.
En rigtig god dag.


Han er da bare for nuttet, selvom han smiler lidt falsk...


Søndag stod den på hygge med mødregruppen om formiddagen, det var rigtigt hyggeligt. De 5 unger er bare så glade for hinanden, så dejligt at se.
Resten af dagen stod på hygge herhjemme, plus vi var ude og lege i sneen, så det var lige hvad vi trængte til. En skøn søndag.

Så er vi så kommet til i dag, hvor mig og min mand har været ude og købe julegaver, de skal jo købes om man har det dårligt eller ikke... Så vi blev næsten færdge, så det var så dejligt, og det var nu rigtigt dejligt at for en gangs skyld bare gå med min dejlige mand i hånden mens sneen dalede stille ned. Total romantisk..

Men men selvom det har været en meget hård uge, har jeg faktisk været kreativ.. Jeg har fået lavet en del smykker, men bliver nu først imorgen der bliver lagt nogle billeder ind.

Nu vil jeg snart ind under dynen med min lille guldklump...

1 kommentar:

  1. Sikke en masse I har nået - det er da helt vildt :-) Men lyder super hyggeligt.

    Øv med sygdom - men ja - sådan er det jo med vores familier. Så er det godt man kan få det bedste ud af det på trods.

    Mange smil fra Mia

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.
Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.